fbpx
Money Mentor

Hey - Jeg er Miella

Jeg er din MindBration® (mindset & vibrations) mentor, og min største passion er at give dig et (spirituelt) spark i røven, så du med lethed kan skabe det liv, du drømmer om.

Et liv fyldt med succes, nydelse og overflod. 

Du er landet i et univers af muligheder.

Jeg tror fuldt og fast på, at det er dig selv, der er skaberen af alt i dit liv. Det gælder både det positive og det negative.

Min dybeste overbevisning er, at alt i universet er energi. Og det er ikke helt ubetydeligt. For lige så snart du tager ansvar og tager poweren hjem, så har du mulighed for at skabe resultater, der overgår selv din vildeste fantasi.

Jeg hjælper kvinder med at skabe deres vildeste drømme ved at mestre deres mindset & vibration (MindBration®)

…så de kan leve livet på deres præmisser med frihed og overflod til at gøre præcis, hvad de drømmer om (no holding back). 

16

Års erfaring

10.000+

kunder

KR21M

I kunderesultater

Er vi det rette match?

Hvad jeg tror på:

Jeg tror på, at du kan meget mere, end du viser lige nu. Du har garanteret fået at vide flere gange, at du var “for meget”, og derfor holder du dig selv tilbage. 

Jeg tror på at alt er energi, og uanset hvad livet byder på, så har vi altid valget om, hvordan vi reagere på det. Jeg tror på, at du er skaberen af dit eget liv, og jo mere du tager ansvar for det og tager poweren hjem – jo hurtigere kan du skabe præcis det, du gerne vil. 

Det er meningen, at du skal have ALT, hvad du drømmer om uden undtagelse, og du kan manifestere det, når du lærer hvordan, hvilket jeg er klar til at hjælpe dig med. 

haute-stock-photography-pop-the-pink-final-8 (1)

Det er meningen, at du skal have alt, du drømmer om.

Skærmbillede 2022-11-01 kl. 11.24.36

Lidt om mig...

For blot få år siden var det mig, der sad frustreret i min sofa. Jeg var ikke glad. Og selvom jeg ikke var utilfreds, var jeg bestemt ikke tilfreds.

Jeg knoklede hver evig eneste dag for at skabe de resultater, jeg ønskede. Men mine resultater matchede slet ikke med den energi, jeg lagde i det. Jeg havde en stemme inden i, der hviskede “du kan mere, livet kan mere – få det til at ske”.

Og det gjorde jeg så.

Jeg har boet 5.5 år på Bali med mine tre skønne drenge og deres skønne far. 

Jeg ved alt om at knokle sig til resultater. Og det kan lade sig gøre. Men der findes en lettere vej. En vej, som er langt mere nydelsesfuld og sjov. En vej, som er fyldt med langt mere glæde og lethed. En vej, som er fyldt med overflod og penge. Og den vej kan du også gå – via MindBration®.

 

Lad os komme i gang